بابک امینی نکات پایه – جلسه سوم


سلام و درود خدمت عزیزان.

با جلسه سوم آموزش گیتار از پایه با استاد بابک امینی درخدمتتون هستیم.

جلسه قبل در مورد دست راست صحبت کردیم.

این جلسه در مورد دست چپ در گیتار صحبت خواهیم کرد.

در ابتدا باید بدونید که به هر قسمتی که با خط از هم جدا شده یک فرت یا یک پرده می گویند که در واقع فینگر برد رو به شبکه های مختلف تقسیم می کنه.

برای مثال سیم 1 فرت اول نت فا یا F نام دارد. بعد ها با تمامی نت ها آشنا خواهید شد.

هنگام قرار دادن دست پشت دسته دقت کنید که مچ دستتون به بدنه نچسبه.

انگشتان به صورت عمود و صاف باید رو نت ها قرار بگیره به علت اینکه بتونیم با سرعت بالا دسترسی داشته باشیم به نت ها.

با انگشت 1 ، نت های روی فرت اول رو باید بزنید و به همین ترتیب با انگشت 2 هم فرت دوم و …

قبل از اینکه با اسم نت ها آشنا بشیم.

تمرین زیر رو انجام بدید:

تمرین کروماتیک

در این تمرین شما باید نت ها رو دونه دونه بزنید به این صورت

اول سیم ششم دست باز بعد انگشت 1 روی فرت اول روی سیم 6

انگشت 2 روی فرت دوم سیم 6

انگشت 3 روی فرت سوم سیم 6

انگشت 4 روی فرت چهارم سیم 6

 

بهترین حالت برای اینکه صدای خوبی داشته باشید این هست که زمانی که یک نت رو میگیرید انگشت رو دقیقا قبل از فرت فشار بدید تا صدای گز شنید نشه و زمانی که نت بعدی رو گرفتید میتونید نت قبلی رو رها کنید تا صدا منقطع نشه.

همین مسیر رو روی سیم 5 و 4 هم انجام بدید و برگشتش رو هم انجام بدید ، دقت کنید که با انگشت P باید بزنید.

 

اگر رفت و برگشت روی این نت ها براتون سخت بود میتونید با سرعت پایین تر و تعداد بیشتر مثلا 2 یا 4 بار هر نت رو بزنید تا به تسلط کافی برسید.

 

خب همین رفت و برگشت که از سیم 6 تا 4 انجام دادید حالا روی سیم 3 ، 2 و 1 انجام بدید با انگشت I و M بزنید و خیلی دقت کنید حتما تعداد مساوی بزنید یعنی یکبار با انگشت I و یکبار با M

 

امیدوارم مفید بوده باشه.

نت گیتار

بابک امینی نکات پایه – جلسه سوم بررسی شده توسط در .
4.5

بررسی اجمالی

خوب
امتیاز شما
توضیحاتی در مورد تمرین مربوط به دست چپ در گیتار

امتیاز کاربران:

4.2/5
(3 رای)
Shortlink:

مطالب مرتبط

1
دیدگاه بگذارید

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
آموزش گیتار از پایه جلسه چهارم بابک امینی - آموزش نت خوانی - پارس گیتار Recent comment authors
  مشترک شدنAuthor  
جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای دادند
مرا باخبر کن از
trackback

[…] حلسه های قبل در مورد نحوه گرفتن گیتار در دست گرفتن و تمرین کروماتیک صحبت […]

نیاز به آکورد یا نت خاصی دارید ؟

اگر نت یا آکورد قطعه مورد نظرتون رو در سایت پیدا نکردید میتونید از قسمت درخواست برای ما مشخصات رو ارسال کنید تا براتون روی سایت قرار بدیم.